پوششهای خوراکی
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر

محسن زلفی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی؛ مریم هاشمی

دوره 16، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 37-50

https://doi.org/10.22092/jaer.2015.101249

چکیده
  در این پژوهش، فیلم‏های مرکب خوراکی کفیران- پروتئین‏های آب پنیر با نسبت­های مختلف (30:70، 50:50، 70:30، 90:10) به روش قالب‏ریزی ساخته شدند.  نتایج بررسی خواص فیزیکی شامل ضخامت، میزان رطوبت، انحلال­پذیری در آب و خواص مکانیکی شامل کرنش در نقطه پار‏گی و استحکام کششی، آهنگ عبور بخار آب و ریزساختار فیلم‏ها نشان می‏دهد که افزایش مقدار ...  بیشتر

ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی

دوره 15، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 13-26

https://doi.org/10.22092/jaer.2014.100210

چکیده
  فندق و محصولاتی که از آن به­دست می­آید، از جمله شیرفندق، به­دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع و فیتواسترول­ها باعث کاهش بیمارهای قلبی و عروقی می‌شوند.  تخمیر محصولات با استفاده از میکروارگانیسم­های پروبیوتیک دانه کفیر سبب افزایش خواص فراسودمندی این محصولات خواهند شد.  هدف از این مطالعه، تولید یک نوشیدنی تخمیری جدید ...  بیشتر