اثر اسانس‌ و عصاره‌های گزنه و نعنا فلفلی در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس و تولید آفلاتوکسین B1

اکبر گران؛ بنت الهدی صالح‌نیا؛ حمیدرضا علیزاده؛ عظیم میرزایی؛ محسن فرزانه

دوره 16، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 67-78

https://doi.org/10.22092/jaer.2015.103001

چکیده
              استفادهاز اسانس وعصاره­هایگیاهان داروییبه دلیلداشتنخواصدارویی،ضدقارچی،ضد باکتریاییوآنتی­اکسیدانیدر صنایع دارویی، غذایی و خوراک دامروبهپیشرفتاست.  به منظور ارزیابی اثر دو گیاه دارویی گزنه و نعنا فلفلی در جلوگیری از رشد میسلیومی و کاهش آفلاتوکسین قارچ Aspergillus flavus این پژوهش اجرا شد.  ...  بیشتر