بررسی کیفیت کشمش در بسته بندی های مختلف

بهجت تاج الدین

دوره 6، شماره 4 ، اسفند 1384، ، صفحه 45-64

چکیده
  همراه با نیاز روزافزون به صادرات مواد غیر نفتی و تولید چشمگیر انگور در ایران و امکان تهیه فرآورده­های مختلف آن از جمله کشمش، بررسی روش­های بهینة تولید، خشک کردن، و بسته­بندی کشمش گام موثری در زمینة صادرات خشکبار است. بدین منظور، کشمش آفتابی از منطقة تاکستان قزوین تهیه و 200 گرم از آن در فیلم OPP  با ضخامت 04/0 میلی­متر (40 میکرون)، ...  بیشتر

تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری

سودابه عین افشار؛ بهجت تاج الدین

دوره 5، شماره 4 ، اسفند 1383، ، صفحه 65-76

چکیده
  امروزه سیب زمینی یکی از عمده ترین مواد غذایی مردم را تشکیل می­دهد. مصرف سرانة آن در ایران روز به روز در حال افزایش است و از این رو تحقیق روی این مادة غذایی اهمیت ویژه­ای دارد. در این تحقیق روی سه واریتة عمده در استان خراسان به نامهای دیامانت، آئولا، و دراگا تحقیقی جامع اجرا شد. در قالب یک طرح آماری فاکتوریل، ابتدا از یک منطقة تولید ...  بیشتر