مهندسی صنایع غذایی
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمه‌ای

مهدی قوانلو؛ محسن آزاد بخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

دوره 22، شماره 1 ، اردیبهشت 1402، ، صفحه 195-208

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.360992.1355

چکیده
  حرارت اهمیک گرمایشی سریع و یکنواخت است که محصول با کیفیت بالا را با حداقل تغییرات ویژگی­های ساختاری، تغذیه‌ای تولید می‌کند؛ همچنین روشی است سازگار با محیط ‌زیست  که با توجه به ویژگی­های  سودمند آن مورد توجه قرار گرفته است. در این آزمایش یک سامانۀ گرمایش اهمیک ساخته شد و سه گرادیان ولتاژ، سه نوع الکترود (استیل، برنج و آلومینیمی) ...  بیشتر

بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین)

زینب غلامی؛ حامد ابراهیمیان؛ حمیده نوری

دوره 16، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 31-44

https://doi.org/10.22092/jaer.2015.102988

چکیده
  ﻣﻨﺎﺑﻊ آبو اﻧﺮژیدر دﻧﻴﺎﻣﺤﺪوداستوﺑﻪﻋﻠﺖبالا رفتنﺟﻤﻌﻴﺖوﺗﻘﺎﺿﺎیﻏﺬا،ﻣﺼﺮفآبو اﻧﺮژیﺑﺮایﺗﻮﻟﻴﺪﻣﺤﺼﻮﻻت ﻛﺸﺎورزیﻧﻴـﺰاﻓﺰاﻳش می­یابد.  هدف از این پژوهش مقایسهً بهره­وری انرژی-آب و بهره­وری اقتصادیانرژی در سامانه­ها یا سیستم­های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره­برداری از آب زیرزمینی است.  برای ...  بیشتر